pherkard

pherkard | Netolerantný laktózofob

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
pherkard

Neuveriteľné výrobky Jána Slotu o Slovákoch
- Prisahám, že tento národ nikdy nezradím!

- My sme Slováci tu, my od rodu Kristového. Nebude tešík." (Ján Slota - Harley Pub)

- Slováci sú geneticky hlúpy národ.

- Toto chceme my? Slováci? Aby sa to vrátilo? Aby nás vešali po kandelábroch, aby sme sa my učili Otčenáš po maďarsky? Tak to teda nie. (1999)

- Samozrejme, že si vypijem, nie som ani abstinent, ani impotent, som normálny Slovák.

- Slovenský národ je dosť sprostý národ, i keď som jeho súčasťou. Ale, keď niekto chce ísť niekde a silou mocou chce ísť tam, no tak, keď je tak sprostý, že tam chce ísť do tej hnojačky, tak nech tam ide. (2002)

- Pozrite sa, ja si myslím, že tento štát je taký divný, že ak niekto kradne v miliardách, tak to je v poriadku. A ten, kto dosiahne niečo za to, že niekomu niekde pomohol, tak to je čosi strašidelné. Takže je tu nejaká ďalšia sféra, kde človek môže dostať niečo na prilepšenie. (Plus 7 dni)

- Keď už Slovákov ani môj tvrdý slovník neprebudí, keď je pre nás slabé 200-kilové kladivo, potom asi na nás treba pustiť rovno lokomotívu, aby sme sa konečne prebudili.

- A možno sa zobudíme až vtedy, keď sa na ten "félvidék" zasa dovalia škaredí malí jazdci s krivými nohami na ešte škaredších chlpatých poníkoch.

- Naši vojaci zatiaľ v Kosove ochraňujú albánskych zločincov, ktorí obchodujú s drogami a bielym mäsom, namiesto toho, aby začali ochraňovať naše územie pred aktivitami politikov Strany maďarskej koalície.

- Profesionalizáciou armády a vyčlenením úloh pre NATO dosiahneme to, že nebudeme mať žiadne bojové jednotky, ani letectvo, tanky a delostrelectvo a napokon si bude Slovensko svoje územia pred autonómiou a odtrhnutím chrániť kosami a cepmi.

- Aktivity SMK by mali prebudiť aj toho najmŕtvejšieho Slováka zakopaného 200 rokov v slovenskej zemi, aby vybehol z truhly a dal niekomu konečne po papuli.

- Toto nie je štát, ale organizovaný bordel. Takto to napíšte a dajte to aj do úvodzoviek.

- Keby SNS bola majoritnou stranou vo vládnej koalícii, tak na Slovensku by nielenže nik nespomenul autonómiu, ale vtedy by si ani len pes nedovolil hovoriť o nejakej autonómii svojej búdy.

 
legnaw
legnaw | 23.2.2018 11:32

ozaj neuveriteľné výrobky... :))


macska
macska | 23.2.2018 21:51

a aké sú výroky Slovákov o Slotovi?


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader