pherkard | Netolerantný laktózofob
Malokto urobil pre náš spatnokrasny slovensky lud tolko, ako nas pan kapitwn.
viedenská šnicla je odkedy slovenské jedlo?
asi tak isto, ako bryndzovie haluske
syr z rumunska, zemiaky z ameriky, máme my vôbec niečo vlastné?
zavist
Pánbožko: Nebude to syr so šunkou?
hermelín so šunkou? obľúbené bezmäsité jedlo slovenských reštaurácií...
Pánbožko: Presne... a keby bol namiesto šunky párok, tak by to v podstate bolo naozaj bezmäsité :) A vôbec, kto vie čo dávali do tej šunky... :)
@pánbožko - máš pravdu, aby bola viedenská šnicľa slovenským národným jedlom, musí sa podávať s ryžou!!!
Šnicla - a môže sa viedenská robiť z hocijakého mäsa?
Najtypickejšia je s kuracích pŕs. Viedenčania sú rasisti, tí ju robia iba z teľaciny.
oliver twist: skutočne slovenské je pol ryže, pol hranolkov
Vyprazany syr je predsa skoro stvorcovy.
Slovák zje vlastne hocičo, len nech je to vyprážané a kopcom taniera.
Oliver Twist: Takže bravčový rezeň, ktorý nepokrýva celý tanier (taký ako na obrázku), by sa dal chápať ako typicky slovenský :)
Nathanael: Jednoznačne + ako píše pánbožko ryža, hranolky pol na pol.
Ja teda neviem, ale kledysi sa toto narodne jedlo podavalo aj zo zemiakovym salatom. Lebo slovensko je velke a clentite a co dedina to ina obycaj.
mal som na základke spolužiaka z dediny, čo nosil šniclu medzi chlebmi skoro každý deň na desiatu
Jeeej na to som uplne zabudol. To nosili aj u nas dievcata na desiatu v ZDS a ony to necheli a tak sme to s chalanmi mali my.
Malokto urobil pre náš spatnokrasny slovensky lud tolko, ako nas pan kapitwn.
viedenská šnicla je odkedy slovenské jedlo?
asi tak isto, ako bryndzovie haluske
syr z rumunska, zemiaky z ameriky, máme my vôbec niečo vlastné?
zavist
Pánbožko: Nebude to syr so šunkou?
hermelín so šunkou? obľúbené bezmäsité jedlo slovenských reštaurácií...
Pánbožko: Presne... a keby bol namiesto šunky párok, tak by to v podstate bolo naozaj bezmäsité :) A vôbec, kto vie čo dávali do tej šunky... :)
@pánbožko - máš pravdu, aby bola viedenská šnicľa slovenským národným jedlom, musí sa podávať s ryžou!!!
Šnicla - a môže sa viedenská robiť z hocijakého mäsa?
Najtypickejšia je s kuracích pŕs. Viedenčania sú rasisti, tí ju robia iba z teľaciny.
oliver twist: skutočne slovenské je pol ryže, pol hranolkov
Vyprazany syr je predsa skoro stvorcovy.
Slovák zje vlastne hocičo, len nech je to vyprážané a kopcom taniera.
Oliver Twist: Takže bravčový rezeň, ktorý nepokrýva celý tanier (taký ako na obrázku), by sa dal chápať ako typicky slovenský :)
Nathanael: Jednoznačne + ako píše pánbožko ryža, hranolky pol na pol.
Ja teda neviem, ale kledysi sa toto narodne jedlo podavalo aj zo zemiakovym salatom. Lebo slovensko je velke a clentite a co dedina to ina obycaj.
mal som na základke spolužiaka z dediny, čo nosil šniclu medzi chlebmi skoro každý deň na desiatu
Jeeej na to som uplne zabudol.
To nosili aj u nas dievcata na desiatu v ZDS a ony to necheli a tak sme to s chalanmi mali my.